House of Whisky op maat

Welkom bij ons exclusieve "House of Whisky op Maat" arrangement, waarbij we u de mogelijkheid bieden om uw eigen unieke ervaring te creëren, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een bijeenkomst met vrienden of een speciale avond met zakenrelaties, wij staan ​​voor u klaar om een onvergetelijke ervaring te verzorgen.

Met "House of Whisky op Maat" heeft u de volledige exclusiviteit van onze locatie voor uzelf en uw gezelschap. U kunt kiezen uit een van onze bestaande arrangementen of wij kunnen een pakket op maat voor u samenstellen, zodat uw avond precies aan uw verwachtingen voldoet.

Onder begeleiding van onze ervaren gastheer 'Tony van Rooijen', zult u worden ondergedompeld in de fascinerende wereld van whisky. Tony zal u begeleiden tijdens uw reis door onze uitgebreide whiskycollectie, en u voorzien van boeiende informatie en deskundig advies om uw ervaring te verrijken.

De kosten voor "House of Whisky op Maat" zijn gebaseerd op een van onze bestaande arrangementen, plus een bedrag van € 625,00 voor de huur van de ruimte en de begeleiding van Tony van Rooijen. Dit biedt u de exclusieve mogelijkheid om onze locatie te ervaren in een intieme en persoonlijke setting.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen unieke "House of Whisky op Maat" arrangement te plannen, en laat ons uw verwachtingen overtreffen met een onvergetelijke whisky-ervaring die speciaal voor u is samengesteld.

House of Whisky op maat