Whisky

Met meer dan ruim 4500 flessen whisky tot onze beschikking hebben we een verfijnde selectie samengesteld van de meest buitengewone en verleidelijke whisky's. Elk exemplaar vertelt een verhaal, weeft een rijke geschiedenis en wekt de zintuigen tot leven met zijn complexe aroma's en smaken.

Onze passie voor dit vloeibare goud gaat verder dan alleen het proeven; in Hotel de Naaldhof hebben we verschillende themakamers gecreëerd waar whisky de hoofdrol speelt, elke kamer gewijd aan een specifiek merk, elk met zijn eigen unieke charme en karakter.

Stap binnen in de wereld van Glenfiddich, waar de traditie en het vakmanschap van Schotse whisky tot leven komen. Proef de rijke en volle smaken van The Balvenie, doordrenkt met ambachtelijke perfectie en tijdloze elegantie. Verlies jezelf in de rokerige mysterieën van Highland Park, waar elke druppel doordrenkt is met de geest van de Orkney-eilanden.

Laat je verleiden door de diepe en complexe tonen van Glenrothes, de rijke erfgoedsmaak van Glenfarclas en de betoverende zoetheid van Bunnahabhain. Verken de wereld van Johnnie Walker, waar elke slok een avontuur op zich is, en ontdek de unieke eenzaamheid van The Singleton.

Proef de wilde zeebries van Talisker, de verfijnde rijkdom van Dalmore en de rustige sereniteit van Jura. Ervaar de onverwachte weelde van Fettercairn, de sublieme zachtheid van Tomintoul en de betoverende schoonheid van Glengoyne.

Laat je meenemen op een reis naar de majestueuze Schotse hooglanden met Loch Lomond, of ontdek de zuivere expressie van terroir met Waterford. Welke kamer je ook binnenstapt, elk moment wordt gekoesterd, elk nipje is een viering van vakmanschap en passie.

Welkom in onze whisky-oase, waar elke druppel een verhaal vertelt en elke fles een schat is om te koesteren. Proost op avontuur, proost op passie, proost op de tijdloze kunst van whisky.